Dončić i Porzingis srušili šampiona: Srpska zver bez ijednog minuta!

Autor:

Sport

17.11.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su Toronto Reptorse rezultatom 110:102 u noći između subote i nedelje uz sjajnu partiju Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa, dok srpski gorostas Boban Marjanović nije dobio nijedan minut na ovom meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tandem Dalasa srušio šampiona

Mavsi su došli do pobede posle dva uzastopna poraza.

Oni su početkom druge četvrtine imali +11, ali je usledila velika serija aktuelnog šampiona NBA lige koji je na poluvreme otišao sa +7.

U nastavku je viđena rezultatska klackalica, ali je Dalas uspeo da slomi otpor rivala sredinom poslednje četvrtine, ode na +14 i privede meč kraju.

Luka Dončić je ponovo briljirao, ovoga puta sa 26 poena, 15 skokova i 7 asistencija, ali uz šut iz igre 5/14 i 7 izgubljenih lopti.

Pratio ga je Kristaps Porzinfis sa 20 poena i 15 uhvaćenih lopti, uz šut iz igre 7/20, dok Boban Marjanović nije dobio nijedan minut na ovom meču.

Najbolji u Torontu su bili Norman Pauel sa 26 i Frend Vanvlit sa 24 poena, dok je Paskal Sijakam imao 15 poena (6/24) i 7 asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading