Bogdanović vs. Lebron: Da je Srbin rešavao Kingsi bi drugu pesmu pevali, Lejkersi slavili u završnici!

Autor:

Sport

16.11.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi su doživeli sedmi poraz u sezoni pošto su poraženi od Los Anđeles Lejkersa 99:97, uz sjajnu partiju srpskog asa Bogdana Bogdanovića i značajan doprinos Nemanje Bjelice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdanović je za 37 minuta ostvario učinak od 18 poena, tri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte, uz 7/13 iz igre, trojke 3/5.

Reprezentativac Srbije postigao je poslednjih sedam poena za Sakramento, uključujući i dvojku za izjednačenje (97:97) na 22 sekunde do kraja.

Tragičar Kingsa biće Herison Barns, koji je prvo napravio nepotreban faul nad Lebronom Džejmsom, a potom u napadu za pobedu ili produžetak izabrao loše rešenje.

Džejms je na pet sekundi do kraja pogodio oba bacanja (99:97) i Luk Volton je pozvao tajm-aut da nacrta igračima šta da odigraju u poslednjem posedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Akcija je bila dobra, Barns je lažirao dodavanje do Bogdanovića i imao je čist put ka košu, međutim usled malog kontakta sa Lebronom je posrnuo i Dejvis je uspeo da ga blokira.

Barns je možda i fauliran od strane Džejmsa, međutim arbitri nisu ništa dosudili i pobeda odlazi Lejkersima. Ostaje nejasno što Sakramento nije dao loptu u ruke Bogdanoviću, s obzirom da je bio najraspoloženiji košarkaš.

Džejms je bio i najefikasniji igrač na meču sa 29 poena i 11 asistencija, a pratili su ga Dejvis sa 17 i četiri blokade i Kaldvel-Poup sa 16. Kod Kingsa Badi Hild je ubacio 21, Holms 17, a Nemanja Bjelica je imao 11 i četiri skoka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading