Vasa snajper ućutkao Atamana!

Autor:

Sport

16.11.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako to radi srpski snajperista Vasilije Micić (25)! Srpski plejmejker koji brani boje Anadolu Efesa izdominirao je u meču 8. kola Evrolige protiv Zenita - 90:88, ubacivši 24 poena, bez promašaja iz igre i s linije penala. Vasa je za dva poena šutirao 4/4, trojke 3/3, dok je s linije slobodnih bacanja imao sedam od sedam. Savršeno!

Vasilije Micić

Sa maestralnim indeksom korisnosti 31 Micić će bez dileme biti u konkurenciji za MVP kola, a ono što je još važnije od toga jeste da je Srbin doslovce zapušio usta svom brbljivom treneru Erginu Atamanu, koji ga je pre samo dve nedelje javno izvređao da je neprofesionalan.

- Naš plejmejker izgubio je sedam lopti i imao šest promašenih trojki protiv Panatinaikosa. To je neprofesionalno i nedopustivo. Pre dva dana bio je MVP kola - grmeo je tada srbomrzac Ataman.

Sada, malog trenera i čoveka nema da se javi da nahvali Micića, koji je u teškom meču s Rusima i pored pet izgubljenih lopti bio najbolji pojedinac Efesa i koji je najzaslužniji što su Turci odneli bitnu pobedu u 8. kolu Evrolige. Uz Vasu se istakao i Larkin s 22 poena, dok je s druge strane u redovima Zenita bio najbolji Ostin Holins s 26 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading