Đorđević nije zadovoljan: Teodosić ne može sam!

Autor:

Sport

14.11.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Virtusa Aleksandar Đorđević upozorio je svoje igrače da ne smeju uvek da se oslanjaju samo na Miloša Teodosića koji je briljantnom partijom doneo svom timu šesti trijumf u 7. kolu Evrokupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Đorđević

Ekipa iz Bolonje je savladala Makabi Rišona rezultatom 85:79. Iako je domaći tim u 26. minutu poveo sa maksimalnih 69:52, Virtus je uz preokret stigao do pobede.

- Vrlo teška pobeda. Sami smo krivi što smo zaostajali 17 poena. Imali smo mnogo izgubljenih lopti. Oni su igrali odlično u trećoj četvrtini, pogodili su neke brze trojke. Onda smo počeli da igramo odbranu. Ne razumem zašto to nismo radili čitav meč- ocenio je Đorđević.

Virtus je do preokreta došao serijom od 24:1, koju je inicirao srpski plejmejker Miloš Teodosić.

- Ono što je Teodosić uradio je deo njegovog posla, to je ono što čini čitav svoj život. Ali želim da tim reaguje i bez njega. Ne mogu ostali da se opuste verujući da će neko drugi da se pobrine za sve. Verujem da je i njemu potrebno da nekad neko drugi preuzme odgovornost- rekao je Đorđević.

Virtus je prvi na tabeli sa skorom 6/1. U narednom kolu u Bolonji će gostovati Andora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading