Lejkersi ubedljivi protiv Voriorsa, šampion slavio protiv Blejzersa!

Autor:

Sport

14.11.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi savladali su Golden Stejt Voriorse sa 120:94, slavili su i šampioni Toronto Reptorsi, koji su pobedili Portland Blejzerse sa 114:106.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lejkersi vs. Voriorsi

Lejkersi su slavili ubedljivo zahvaljujući odličnoj igri u prvoj i poslednjoj četvrtini. Oslabljeni Voriorsi bili su ravnopravan rival u drugoj i trećoj četvrtini, pa su pretrpeli deseti poraz ove sezone.

Precizniji u šutu i sa distance i pod košem bili su Lejkersi, bolje su gradili koš u odbrani, što im je donelo devetu pobedu u 11. odigranom meču ove sezone.

Lebron Džejms je ostvario novi dabl-dabl sa 23 poena (11-21 iz igre 1-5 za tri), šest skokova i 12 asistencija, poen manje ubacio je Kajl Kuzma koji je imao i pet skokova id ve asistencije.

Među "ratnicima" se istakao Dianđelo Rasel sa 21 poenom (6-13 iz igre, 0-4 za tri), sva skoka i osam asistencija.

 

 

Aktuelni šampioni Toronto Reptorsi savladali su Portland Blejzerse sa 114:106.

Iako su Blejzersi bolje počeli meč, te imali prednost celu prvu četvrtinu, već krajem druge su Reptorsi počeli da preuzimaju inicijativu.

U poslednjih 12 minuta Toronto je sasvim kontrolisao dešavanja na terenu, pa je došao do osmog trijumfa i drugog mesta na Istoku.

Portland je pretrpeo osmi poraz, drugi zaredom, te se nalazi na 13. mestu na Zapadu.

Paskal Sijakam je pružio još jednu odličnu partiju - meč je završio sa 36 poena (15-28 iz igre, 4-7 za tri), šest skokova i tri asistencije. Fred Van Vlit je ubacio 30 poena (10-16 iz igre, 4-6 za tri).

U dresu Portlanda Rodni Hud je imao 25 poena (9-15 iz igre), a Mario Hezonja 10 (2-5 iz igre) uz šest skokova.

 

 

Minesota Timbervulvsi slavili su u duelu sa San Antonio Sparsima sa 129:114.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading