Bjelica posle brutalne partije: Osetio sam da smo drugačiji tim, da verujemo jedni drugima...

Autor:

Sport

13.11.2019

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica je odigrao najbolju partiju ove sezone u NBA ligi. Dao je 19 poena uz šut iz igre 8/14, a zabeležio je i 12 asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Sakramento je došao do četvrtog trijumfa u sezoni u desetoj utakmici i to protiv tima koji je prošle sezone stigao do finala Zapadne konferencije. Kingsi su meč prelomili tek u samoj završnici, a starter Nemanja Bjelica je imao odličnu partiju. 

 - Velika pobeda, posebno pred našim navijačima. Često kažemo da ako hoćemo u plej-of moramo da dobijemo svaki meč kod kuće. Važna pobeda za nas. Počeli smo loše ofanzivno, ali nastavili smo da se borimo, dobro smo igrali u odbrani. Znali smo da ćemo pogađati u drugom poluvremenu. Svi su bili spremni kao Kori, odlično je igrao sa velikom trojkom. To je NBA moraš da budeš spreman svako veče- rekao je Nemanja Bjelica. 

- Osetio sam da smo drugačiji tim, da verujemo jedni drugima. Imali smo odličan meč, timski rad, pogodili smo otvorene trojke i igrali dobro. Naporno radimo, izgubili smo neke lake utakmice i imamo odlične trenere odličnu grupu igrača i radimo i rastemo zajedno. Kori je istupio i doneo je to plej-of iskustvo- poručuje srpski košarkaš koji se osvrnuo i na učinak Bogdana Bogdanovića.

- Njemu je bila potrebna ovakva utakmica, osećao se dobro imao je dobre u prvom poluvremenu i radio je svoje stvari. Badi Hild je igrao isto odlično u drugom poluvremenu- rekao je Bjelica.

Kingsi su trenutno deseti na tabeli Zapada i ekipe koje dele osmo mesto su dve pobede ispred njih. Nemanja Bjelica misli da će ovakvom igrom Sakramento stići do plej-ofa. 

- Svako može da postigne mnogo poena u ovoj ligi, mali detalji u odbrani će odlučiti ko će u plej-of. Ako budemo igrali ovako dobri smo- zaključio je Bjelica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading