Luda NBA partija Bogdana i Bjelice: Kingsi na srpski pogon srušili Portland!

Autor:

Sport

13.11.2019

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Portland rezultatom 117:99 uz sjajne partije srpskih košarkaša Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lilard nemoćan protiv Kingsa

Bogdan Bogdanović je imao još jedno blistavo veče sa 25 poena i 10 asistencija, dok je Nemanja Bjelica ubacio 19 poena i uhvatio 12 skokova.

Ovo je 4. trijumf Kingsa u poslednjih pet mečeva.

Kingsi su ostali bez Dierona Foksa koji će zbog povrede propustiti narednih nekoliko nedelja, ali se to na ovom susretu nije osetilo. "Uzde" su preuzeli srpski košarkaši i početkom drugog perioda prikazali da silno žele pobedu pred svojom publikom.

Komentatori su bili u delirijumu posle sjajnih akcija, asistencija bez gledanja i dalekometnih trojki, ali su Lilard, Bejzmor i Mekalum uspeli da vrate u život goste iz Oregona i na poluvremenu su imali prednost 49:46.

Izabranici Luka Voltona su "samleli" Portland u trećoj četvrtini. Herison Barns, Badi Hild i Nemanja Bjelica odlično su počeli ovaj period, a Bogdanović je tačno znao kako da pronađe raspoložene saigrače i velika prednost Kingsa rasla je iz napada u napad.

Portland je dao sve od sebe da se vrati u meč, ali sve što su uspeli je da izbegnu ubedljiv poraz, pošto je meč završen rezultatom 107:99. Uz pomente partije Bogdanovića i Bjelice istakao se i Badi Hild sa 20 poena, dok je 16 postigao Herison Barns. Što se tiče Portlanda, LIlard je bio predvodnik sa 27 poena, a 24 imao je Si Džej Mekalum, dok je 17 postigao Hasan Vajtsajd.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading