(VIDEO) Obradovićev i Đorđevićev učenik na meti Partizana: Crno-beli se pojačavaju novim Amerikancem!

Autor:

Sport

11.11.2019

20:18 >> 20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanova potraga za šuterom još uvek traje, a u Humskoj su "podgrejali interesovanje" za bivšeg igrača Bajerna Redžija Redinga, piše italijanski košarkaški novinar Oracio Frančesko Gauči.

RepublikaFoto: youtube.com/ FC Bayern Basketball
Redži Reding

Reding je meta Parnog valjka bio i prilikom sklapanja tima za prošlu sezonu, ali do dogovora ipak nije došlo. Iskusni Amerikanac igra već drugu sezonu u Turk Telekomu, a prethodno je nosio dresove Bajerna, Darušafake i Albe.

Prošle sezone, Reding je u dresu Turk Telekoma prosečno beležio 7,6 poena, imao 3,5 asistencija i 2,5 skokova po meču u turskom prvenstvu.

U Partizanu su tokom kreiranja tima za ovu sezonu ostavili prostora za još jedno pojačanje na spoljnim linijama. Crno-beli su već sve imali dogovoreno sa Džejmom Belom, ali on nije prošao lekarske preglede, pa se osvajač Kupa Srbije okrenuo drugim rešenjima.

Proteklih dana pojavilo se ime Šona Klipatrika, koji se sam ponudio Partizanu preko društvenih mreža. Ipak, sada je u prvi plan iskočio Reding  kao neka vrsta proverenog rešenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading