Posle Đilasa prešla na piletinu: Ana Dabović u srećnoj vezi sa mladim vaterpolistom!

Autor:

Sport

11.11.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Dabović je u vezi sa Ilijom Mušturom, crnogorskim vaterpolistom koji igra za francusku reprezentaciju. Upoznali se u Monpeljeu početkom godine i od tad se ne razdvajaju

RepublikaFoto: Starsport
Košarkašica ima novog dečka

Reprezentativka Srbije i košarkašica Burža Ana Dabović u vezi je sa francuskim vaterpolistom crnogorskog porekla Ilijom Mušturom!

Nakon dugogodišnje veze sa bivšim predsednikom Košarkaškog saveza Srbije Draganom Đilasom Dabovićeva je nastavila dalje i sad je u ljubavi sa mladim sportistom. Njih dvoje su se upoznali u Monpeljeu početkom godine, gde su zajedno igrali i otad su zajedno.

Ana Dabović je pre Muštura bila u vezi sa nekadašnjim predsednikom KSS Draganom Đilasom. Njih dvoje počeli su da se zabavljaju 2013. Bivši gradonačelnik Beograda iza sebe je tad imao već dva braka u kojima je dobio četvoro dece. Prvi problemi u njihovom odnosu javili su se naredne, 2014. godine, kad je Ana kratko saopštila je raskinula sa Đilasom. Ipak, pomirili su se naredne godine, da bi se 2017. definitivno razišli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix) on Aug 23, 2019 at 6:08am PDT

Anu i Iliju veže i to što su i jedno i drugo odrasli u Herceg Novom. Lepa košarkašica i njen dečko više ne kriju vezu, a koliko su zaljubljeni, može se videti i po slikama koje Ilija objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

Reprezentativka Srbije, koja je tokom karijere osvojila brojne medalje sa nacionalnim timom, poručuje da je došlo vreme da se posveti porodici i deci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix) on Sep 8, 2019 at 3:26am PDT

- Razmišljam o zasnivanju porodice i braku. Volela bih da se udam pre završetka profesionalne karijere i spremna sam da napravim pauzu ukoliko bih odlučila da postanem majka. Ali videćemo šta će doneti život. Kao dete koje je odraslo u velikoj porodici, i sama želim da imam takvu porodicu i bila bih najsrećnija kada bih imala petoro dece, to bi me stvarno usrećilo - kazala je Dabovićeva.

Ana Dabović bi danas trebalo da se pridruži nacionalnom timu zbog početka kvalifikacionih mečeva za Evropsko prvenstvo 2021. godine. Prvi protivnik naših devojaka u grupi E biće ekipa Turske 14. novembra (17.00) u Hali sportova. Srbija će se u ovim kvalifikacijama sastati još sa Litvanijom i Albanijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix) on Oct 14, 2019 at 1:37pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading