“Uopšte nisam sumnjao da će Jokić pogoditi. On nastavlja da gradi legend o sebi!”

Autor:

Sport

11.11.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi su posle produžetka pobedili Minesota Timbervulfse, a koš za pobedu je postigao Nikola Jokić preko Karla Entonija Taunsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne prestaje da oduševljava

Majk Meloun nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe uprkos pobedi, jer je Denver prokockao 16 poena prednosti koliko je imao u poslednjoj četvrtini u jednom trenutku. Nagetsi su imali 10 izgubljenih lopti u poslednjih 10 minuta regularnog dela igre, ali Maloun je bio oduševljen srpskim centrom.

- Ipak, u produžetku nismo paničili. Nikola je pogodio još jedan važan šut i time samo nastavio da gradi legendu o Nikoli Jokiću - naglasio je Maloun.

On je istakao da uopšte nije sumnjao u pogodak Jokića, iako je pozicija bila jako teška.

- Ne, nisam uopšte sumnjao u njega. Čak i da nije pogodio, mogu da živim s tim, on je naš najbolji igrač. S razlogom je kandidat za MVP-a sezone, pozakazao je zašto je poseban, pogodio je na dve utakmice zaredom šuteve za pobedu - zaključio je trener Denvera.

Ove sezone "Džoker" prosečno beleži 16,2 poena, 9,8 skokova i 5,9 asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading