Kako igra Vasa Micić: Brutalna partija Srbina za čelo tabele turskog šampionata!

Autor:

Sport

10.11.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa su savladali ekipu Gazijantepa posle rezultatske klackalice sa 83:88 i tako stigli do 6. pobede u turskom šampionatu uz sjajnu partiju srpskog asa Vasilija Micića.

Vasilije Micić

Ovom pobedom Efes se izjednačio na prvom mestu sa Karšijakom, Tofašom i Fenerbahčeom.

Novu, odličnu partiju je pružio Vasilije Micić koji je došao do dabl-dabl učinka i poenima u odlučujućim trenucima utakmice i definitivno doneo pobedu svom timu. Sve je bilo tesno do samog kraja, pošto nijedan tim tokom čitavog susreta nije uspevao da se odlepi na više od sedam poena prednosti.

Srpski košarkaš, dakle, postigao je čak 19 poena, a uz to je upisao i deset asistencija, čime je bio najefikasniji igrač u ekipi Efesa. Dobru podršlu dobio je i od Rodriga Boboe, koji je postigao 17 poena, a dvocifreni su još bili i Sertač Šanli sa 13 poena, Ahmet Tundžer i Kris Singlton sa po 11 poena i Tibor Plajs sa 10 poena. U ekipi Gazijantepa, Džejson Rič je postigao 26 poena, dok je Endru Kroford došao do 19 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading