Butulija poslala jasnu poruku pred važne mečeve: Atmosfera među devojkama nikad nije bila bolja!

Autor:

Sport

09.11.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarkašica Dajana Butulija smatra da Srbija ne bi trebalo da ima problema u mečevima protiv Turske i Albanije na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Dajana Butulija

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije naredne nedelje započinje kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo, koje će se 2021. godine održati u Španiji i Francuskoj. 

- Iskreno, jedva čekam novo okupljanje, jer nam atmosfera u reprezentaciji nikada nije bila bolja. Zaželela sam se devojaka, kao i naših treninga- rekla je Butulija.

- Očekuju nas prva iskušenja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine. Obe utakmice će biti teške na svoj način. Turska je veoma ozbiljna ekipa, dok nas u Albaniji čeka neugodno gostovanje. Svakako mislim da smo favoritkinje i da ne bi trebalo da imamo većih problema da pređemo prve dve prepreke- rekla je Butulija.

Izabranice Marine Maljković igraće protiv Turske 14. novembra u 17 časova u novobeogradskoj hali sportova "Ranko Žeravica", a onda 17. novembra u Draču u 16 časova protiv Albanije.

- Mislim da smo zaslužile punu dvoranu. Očekujem da ljudi to prepoznaju i da ćemo imati veliku podršku. U svakom slučaju posebno se radujem što ću opet igrati u hali u kojoj sam doživela neke od najlepših emocija u karijeri i najveće klupske uspehe- zaključila je Butulija.

U grupi E pored Srbije, Turske i Albanije je još i Litvanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading