Gospodski i šmekerski govor trenera Venecije: Igramo u jednoj od najvećih katedrala košarke!

Autor:

Sport

05.11.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza od Partizana u prvom kolu Venecija je izgubila i od Lokomotive u Krasnodaru. Ipak aktuelni šampioni Italije su vezali tri trijumfa u Evrokupu, igraju sve bolje i u takvom raspoloženju stižu u beogradsku "Štark arenu."

RepublikaFoto: Photo: Reyer Venice
Mihael Bramos (sa loptom) u duelu sa Ognjenom Jaramazom

- Zaista smo ponosni što ime Venecije donosimo u jednu od košarkaških katedrala. Veoma smo srećni što ćemo igrati protiv Partizana u ovoj divnoj zemlji koja je luda za košarkom. Znamo koliko je Partizan jak, njihov skor 5-0, govori o tome. Potrebna nam je čvrsta utakmica, drugi meč uzastopni u gostima i biće to fizička bitka. Treba da shvatimo da treba da kontrolišemo tempo jer igramo u punoj dvorani i potrebna nam je naša košarka - rekao je trener Venecije Valter De Rafaele.

- Biće veoma fizički naporna utakmica, videli smo koliko je Partizan čvrst u prvom meču. Biće još grublji, posebno jer igraju pred jednim od najboljih navijača u Evropi. Neće biti lako uopšte, jer su jedini neporaženi u grupi. Očekujemo težak meč na visokom nivou. Moramo da igramo meč u pravom tempu, probaćemo da ostvarimo ono što je presudno za plasman u Top16. Nikad nije lako dobiti meč u gostima ali probaćemo - rekao je plejmejker Venecije Andrea De Nikolao.

RepublikaFoto: Photo: Reyer Venice
Andrea De Nikolao (sa loptom)

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading