(VIDEO) Istorija Hardena, blamaža Janisa, tuča najboljih centara NBA!

Autor:

Sport

31.10.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastično veče imao je Džejms Harden sa 59 poena u pobedi Hjustona nad Vašingtonom 159:158 i upravo je on odlučio meč dve sekunde pre kraja sa linije penala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šta uradi, crni Janise?

Filadelfija je zadržala maksimalan učinak trijumfom nad Minesotom 117:105 u duelu koji je obeležila tuča centara Džoela Embida i Karla Entoni-Taunsa.

Do fizičkog sukoba došlo je u trećoj deonici i to dok je lopta bila na drugoj strani, kada su počeli da se rvaju, a potom i pesniče. Obojica su zbog toga zaradili isključenja i čekaju ih verovatno oštre kazne.

Klivlend je savladao Čikago u duelu timova koji verovatno ne ciljaju na plejof, a takođe Orlando je savladao Njujork. Bruklin je bio lošiji od Indijane, Toronto je savladao Detroit, Oklahoma je izgubila od Portlanda, a Juta je savladala favorizovane LA Kliperse.

Boston je uspeo da savlada Milvoki, a ovaj meč obeležila je blamaža prve zvezde Milvokija i MVP-a NBA lige Janisa Adetokumba. On je sa linije slobodnih bacanja uspeo da se ne dobaci do obruča!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading