Evo šta je odlučeno na Skupštini KSS!

Autor:

Sport

30.10.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovna sednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije održana je u sredu 30. oktobra u "Kući košarke".

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović

Godišnji izveštaj Nadzornog odbora za 2018. godinu i godišnji Finansijski izveštaj za 2018. godinu su usvojeni sa 21 glasom "za" i dva "uzdržana", bez glasova "protiv".

Godišnji Finansijski plan za 2019. godinu usvojen je jednoglasno, a na sednici je prisustvovalo 23 delegata.

Podsećamo, dan pre Skupštine šampion Srbije KK Crvena zvezda izdao je saopšenje u kojem je postavio niz pitanja.

- Ovo saopštenje KK Crvena zvezda, poslednje je upozorenje svima kojima je stalo do srpske košarke – dan pred održavanje skupštine KSS, na kojoj će rukovodstvo saveza kome je istekao mandat još pre 8 meseci, pokušati ponovo da manipuliše delegatima, svojim mandatima i na prvom mestu srpskom javnošću - glasio je početak saopštenja Zvezde.

Dan kasnije nije bilo reči o pitanjama Zvezde, među kojima je jedno od glavnih bilo – "Kako je moguće da ljudi kojima su istekli mandati 19. februara 2019. godine vode nacionalni savez?".

Podsećamo, Predrag Danilović je 15. decembra 2016. godine izabran za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, što znači da mu mandat ističe četiri godine kasnije, odnosno krajem 2020. godine.

- Trebaće mi sva vaša pomoć, svih saradnika, delegata u unutrašnjosti. Verujte mi da mi nije ni malo svejedno - rekao je Danilović tog decembra 2016.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading