Gavrilović odlično poznaje Himki, evo šta je rekao pred meč sa Rusima!

Autor:

Sport

30.10.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda hitno mora da prekine seriju poraza u Evroligi, a posle loše igre protiv Efesa u Turskoj sada u goste dolazi Himki.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović dobro poznaje Ruse

Ruski klub je uložio ozbiljna sredstva u tim ove godine, a vršilac dužnosti trenera Crvene zvezde Andrija Gavrilović odlično poznaje ovaj klub.

– Radio sam sedam godina u Himkiju i za taj klub me vežu brojne uspomene. Osvojili smo i dva trofeja Evrokupa, i radujem se utakmici sa bivšim glavnim trenerom Kurtinaitisom – kaže trener Zvezde.

Nada se Gavrilović da bi publika mogla da nosi njegov tim do pobede.

– Na terenu nema prijateljstva, mnogo nam je važna ova utakmica i pobeda u njoj. Svesni smo dobrog momentuma i poslednjih rezultata Himkija, ali pred našim navijačima pobeda je imperativ i to na bilo koji način! – rekao je prvi trener crveno-belih.

Zvezdin univerzalac Dejan Davidovac govorio je o izazovu koji očekuje njegov tim u četvrtak.

– Očekuje nas meč sa ekipom koja je u dobrom ritmu i momentu, koja stiže u Beograd nakon ubedljve pobede nad Panatianikosom u Moskvi. Nećemo imati puno vremena da se spremimo za ovu utakmicu, ali su isti uslovi za obe ekipe. Himki igra dobro ove sezone, zna se da ih predvodi Šved, ali to je tim koji je ispunjen odličnim igračima na svim pozicijama. Doveli su Mozgova, Jerebka, Jovića, što govori o njihovim ambicijama ove sezone.

Ono što Davidovac priziva u ovom meču je konstantnost.

– Mi sa druge strane moramo da budemo konstantni, jer nas je to dosta koštalo u nekim prethodnim utakmicama. Uz veliku podršku sa tribina ali i našu energiju na parketu možemo do rezultata – rekao je Davidovac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading