Ataman: Imali smo mnogo izgubljenih lopti, evroligaški mečevi to ne praštaju!

Autor:

Sport

29.10.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anadolu Efes je savladao Crvenu zvezdu 85:70 u petom kolu Evrolige u dvorani Sinan Erdem u Istanbulu. Impresije posle utakmice izneli su trener domaćih Ergen Ataman i krilni centar, Krunoslav Simon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ergin Ataman

Nakon njega, pred kamere je stao Ergin Ataman, koji nije bio previše zadovoljan prikazanom igrom njegovog tima, istakavši da je bilo previše izgubljenih lopti.

- U trećoj četvrtini smo napravili previše grešaka. Večeras smo napravili previše izgubljenih lopti. Evroliga nije laka, u Tel Avivu je Zvezda izgubila tek nakon produžetaka i dobro je što smo dobro odigrali u poslednjoj četvrtini - rekao je turski stručnjak.

Efesu sledi utakmica u Atini protiv Panatinaikosa, gde Ataman nagoveštava da bi moglo da bude izuzetno teško po njegov tim.

- Svaka utakmica je drugačija, bićemo dosta fokusiraniji u napadu. Nije lako dobiti svaku utakmicu, naročito ako budemo ovoliko gubili lopte - zaključio je Ataman.

Krunoslav Simon je za kraj rekao da je najvažnije da je njegov tim došao do pobede na večerašnjoj utakmici i da se sada okreću Panatinaikosu.

- Nije bilo lako, počeli su dobro da igraju u drugom. Pobeda je pobeda, što je najvažnije. Moramo da sakupljamo bodove baš u ovakvim utakmicama. Imamo dosta samopouzdanja. Ovaj tim je uvek spreman, biće teško u narednom meču, Panatinaikos ima težak domaći teren - izjavio je Simon.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Krunoslav Simon

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading