Ludi srpski derbi ipak pripao Jokiću: Bogdanović delio asistencije, Bjelica zatrpao koš Denvera trojkama, "Džoker" neubedljiv!

Autor:

Sport

29.10.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Sakramento Kingse 101:94 posle dramatične završnice srpskog derbija u Kaliforniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

U meču punom preokreta gosti su iskoristili očajnu treću četvrtinu domaćina (30:17) kada su izgradili prednost koju su dobrom odbranom odbranili u poslednjem minutu.

Srpski košarkaši odigrali su važnu ulogu u konačnom rezultatu, iako su imali dosta oscilacija tokom utakmice.

Nikola Jokić je bio daleko od svog uobičajenog nivoa (prosek u prva dva meča 21,5 poena, 13,5 skokova i 7 asistencija), utakmicu je završio sa 9 poena (4/15 iz igre, 0/5 trojke) uz 13 skokova, po dve asistencije i ukradene lopte i jednom blokadom.

Centar Denvera se mučio u reketu sa Rišonom Holmsom koji je predvodio Kingse sa 24 poena (10/14) i 13 uhvaćenih lopti, ali je u završnici postigao jedan od ključnih koševa za +6 (94:88) pred poslednji minut meča.

 

 

Nemanja Bjelica je bio jedan od stubova igre Kingsa sa 35 minuta na parketu i ogromnom ulogom na oba dela terena. Pogodio je četiri trojke za 12 poena (4/11 iz igre) te imao 6 skokova uz po 3 asistencije i blokade.

Bogdan Bogdanović je sjajno otvorio meč i serijom razigravanja režirao seriju Kingsa za +7 u prvom poluvremenu, ali ga u nastavku nije služio šut za tri poena (1/7) pa je meč završio sa po 6 poena i asistencija uz 5 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading