(VIDEO) Evroliga će ponovo razbesneti "Delije" - Noć veštica se obeležava i u Pioniru!

Autor:

Sport

28.10.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka igraju meč šestog kola Evrolige protiv Himkija u "Pioniru", a čelnici najjačeg takmičenja u Evropi odlučili su da ovaj dan obeleže na poseban način, koji se neće dopasti "Delijama."

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Igrači, ali i navijači, dobili su poziv da 31. oktobra i 1. novembra na utakmicama Evrolige ispoštuju "dres kod" za ovu priliku, pa je snimljen i promotivni video snimak, na kom su dvojica košarkaša već imala maske.

Zvezda će 31. oktobra dočekati Himki i sudeći po najavama, svi klubovi će imati zadatak da ispune očekivanja Evrolige sa maskama, što se nije dopalo navijačima crveno-belih. 

Najmanje šest igrača mora da nosi masku sa kojom će ući na parket, a neće samo oni biti maskirani. Ceo "Pionir" trebao bi da bude u ruhu Noći veštica.

Sve podseća na NBA aktivnosti, očekuje se da mnogi koji učestvuju u organizaciji utakmice budu maskirani, a na društvenim mrežama su se navijači pobunili, smatrajući da nema smisla obeležavati nešto sa čim ljudi u Srbiji nemaju nikakve veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading