Zlikovac Ataman i Vasa čekaju ranjenu Zvezdu!

Autor:

Sport

29.10.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u poslednja dva susreta Evrolige, a danas će (18.30, Sport klub 1) protiv Efesa imati i dodatni motiv za trijumf. Na klupi crveno-belih sedeće ponovo Andrija Gavrilović sa željom da upiše prvi trijumf kraj svog imena, a sa druge strane biće iskusni Ergin Ataman, kojeg zvezdaška javnost pamti po skandaloznim izjavama.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Bili Beron protiv Makabija u Tel Avivu

Turčin je od 2012. do 2017. predvodio Galatasaraj, a kada su huligani njegovog kluba u Istanbulu 2014. ubili navijača srpskog prvaka Marka Ivkovića, on je izjavio da su zvezdaši teroristi. Posle je pokušao da se opere, ali mu "Delije" nikada nisu oprostile.

Osim obuzdavanja besa prema Atamanu, Gavrilovićevi izabranici moraće da pronađu način da zaustave srpskog beka Vasilija Micića, koji igra u životnoj formi.

Ako u tome uspeju, biće blizu prvog trijumfa nad Efesom u Istanbulu. Dodatni razlog za optimizam u klubu sa Malog Kalemegdana imaju zbog povratka u tim Bilija Berona, koji je u stroju nakon slobodnih dana zbog puta u Ameriku, gde mu se rodilo prvo dete.

- Turski tim ima dubinu, izvanredni su im bekovi, ali i visoki igrači. Moraćemo da odigramo kao tim, a sve kreće od odbrane, koja je ključ. Tu moramo da odigramo čvrsto i agresivno, da budemo strpljivi svih 40 minuta - istakao je Zvezdin Amerikanac.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading