"Bez imperativa u Istanbulu"

Autor:

Sport

28.10.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović nada se da njegova ekipa neće napraviti korak unazad u utakmici protiv Anadolu Efesa.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

Crveno-beli su otputovali u ponedeljak u Istanbul gde ih već u utorak očekuje duel sa Anadolu Efesom u okviru petog kola Evrlige.

Zvezda na medgan prošlogodišnjem finalisti ide posle ubedljive pobede nad ekipom Mega Bemaksa u ABA ligi.

- Pobeda nad ekipom Mege nam je dala prostora da 'dišemo' ali sa druge strane kalendar je nemilosrdan i čeka nas prva nedelje u kojoj imamo 'dupli program'. Protivnik u utorak nam je prošlosezonski finalista Evrolige odlična ekipa Efesa. Već u ponedeljak rano ujutru putujemo za Istanbul, svesni smo da nemamo nikakav imperativ, ali ako želimo da poštujemo ovo što smo u nedelju uradili, trebalo bi da ne napravimo korak unazad - rekao je trener crveno-belih.

U tim se nakon kraćeg odsustva vratio Bili Beron.

- Ovo je početak teške nedelje, prvo Efes, pa onda Himki. Turski tim ima dubinu,svoj kvalitet kao uostalom i svaka ekipa u Evroligi. Moraćemo kao tim i celina da odigramo dobru utakmicu. Sve kreće od odbrane, tu moramo da odigramo čvrsto i agresivno, da budemo strpljivi jer se utakmica igra 40 minuta a napad će doći uz to - dodao je Beron

Utakmica Anadolu Efes – Crvena zvezda igra se u utorak od 18.30 časova u dvorani 'Sinan Erdem'. Crveno-beli se odmah nakon utakmice vraćaju za Beograd i počinju pripremu utakmice sa Himkijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading