(VIDEO) Brodolom Karija i ekipe: Oklahoma na +28 protiv nekadašnje kaznene ekspedicije!

Autor:

Sport

27.10.2019

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti teška sezona za Golden Stejt Voriorse. Posle poraza od Los Anđeles Klipersa, danas su Ratnici igrali na gostovanju Oklahomi i doživeli još jedan poraz. Vrlo ubedljiv - sa čak 28 razlike. Već posle prve četvrtine je bilo 15 razlike, na poluvremenu još ubedljivije, tako da Golden Stejt nije imao nikakve šanse na ovom meču - 120:92.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraj dominacije Karija i drugova

Posle odlaska Kevina Duranta i usled povrede Kleja Tompsona to je odmah dosta slabiji sastav nego što je ranije bio, a Stef Kari nema pravu podršku što je ovoga puta Tander iskoristio maksimalno.

Prošlogodišnji finalista je izgledao potpuno inferiorno, a činjenica da je primio čak 70 poena u prvom poluvremenu sve govori. Na poluvremenu je bilo 70:37. Da Oklahoma nije malo smanjila gas, te da Golden Stejt nije dobio poslednju četvrtinu, tek bi to sve bilo problematično i dosta ubedljivije po Oklahomu.

Nisu ni Tanderi nešto blistavi na startu sezone, izgubili su prve dve utakmice u sezoni od Jute i od Vašingtona, ali su meč protiv Golden Stejta iskoristili da dođu do ubedljive pobede i samopouzdanja.

Koliko to čudno zvuči... Ali, izgleda da ćemo morati da se naviknemo na ovakve rezultate Voriorsa.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Denis Šreder sa 22 poena, Danilo Galinari sa 21, a Šej Gildžus Aleksander je ubacio 19.

Očekivano, Stef Kari je predvodio Ratnike sa 23 poena, osam skokova i pet asistencija uz šut iz igre 7/18. Za tri poena nije bio raspoložen - 2/9.

Pored njega dvocifreni su bili Drejmond Grin, Markiz Kris i Erik Paskal sa po 10 datih poena. Sve u svemu - vrlo slabo od Voriorsa na startu sezone. D´Anđelo Rasel je dao samo šest poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading