Jovanović: Verujemo da dosadašnje igre nisu slučajnost

Autor:

Sport

27.10.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović, pred meč četvrtog kola ABA lige protiv Igokee, rekao je da očekuje težak susret.

RepublikaFoto: Starsport
Sjajan početak sezone za FMP

- Dočekujemo ekipu koja je izgubila u prva tri kola od favorita u tim utakmicama, ali koja je bila više nego ravnopravan protivnik. Napravili su promene u igračkom kadru i sigurno je i to znak da će sa velikom energijom i motivom doći u Beograd - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Ekipa iz Železnika ove sezone nema poraz u regionalnoj ligi, a Jovanović ističe da njegovi igrači moraju da odigraju dobro ako žele da nastave pobednički niz.

- Igokea ima odličan tim, mnogo proverenih, iskusnih igrača i sigurno su kadri da pobede svakog protivnika. Mi moramo da budemo spremni da odgovorimo, pre svega energijom, da pružimo maksimum i da odigramo još jednu dobru utakmicu. Poštujemo ekipu Igokee, ali verujemo da dosadašnje igre nisu slučajnost i uradićemo sve da budemo zadovoljni na kraju - zaključio je trener FMP-a.

Plejmejker Aleksa Uskoković rekao je da tim mora da odigra energično celu utakmicu.

- Očekuje nas važan meč i želimo da nastavimo pobednički niz. Upoznati smo sa kvalitetima Igokee i mislim da, ako budemo imali potrebnu energiju svih 40 minuta, možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu - rekao je Uskoković.

Meč između FMP i Igokee igra se sutra od 17 sati, u dvorani FMP u Železniku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading