Partizan juri "zmajeve" za nastavak dobre serije

Autor:

Sport

26.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana gaze redom u Evrokupu, ali taj pozitivan elan moraju da prenesu i na parket ABA lige. Najbolju priliku za dokazivanje dobiće već u četvrtom kolu u subotu (18.00, Arena sport 1) na gostovanju Cedevita Olimpiji, jednoj od dve do sada neporažene ekipe na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri i Volden

Crno-beli su svesni da ih na već trećem gostovanju ove sezone u ABA ligi "zmajevima" u Stožicama čeka težak posao protiv rivala predvođenog iskusnim košarkašima.

- Ponovo idemo na put, i to protiv veoma talentovane ekipe koja u svom sastavu ima veliki broj iskusnih igrača koji su mnogo puta igrali za važne trofeje i osvajali ih, ali i koji su igrali Evroligu. Biće teško, ali to za nas nije ništa novo. Uvek moramo biti spremni da će biti teško - istakao je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Kada su u pitanju ostali srpski predstavnici, Crvena zvezda i Mega će u nedelju (17.00, Arena sport 1) odmeriti snage u Železniku, gde će domaćin pokušati da prekine seriju od četiri poraza u svim takmičenjima. S druge strane, lider Jadrana FMP imaće u ponedeljak lakši zadatak da ostane neporažen i protiv Igokee, koja ove sezone još nije osetila ukus pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading