Mega dobila ogromno pojačanje pred meč sa Zvezdom!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

25.10.2019

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Nenad Miljenović vratio se u Mega Bemaks uoči utakmice protiv Crvene zvezde u ABA ligi, potvrđeno je danas na sajtu kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dejan Milojević

Miljenoviću će to biti treći put u karijeri da igra za Megu, u sezoni 2011/2012 bio je na pozajmici iz Partizana, a potom i od 2013. do 2015. godine.

Kako je nalasio, neće mu biti potrebno puno vremena da se uklopi u rad trenera Dejana Milojevića.


- Drago mi je što sam se vratio u klub u kome sam doživeo neke od svojih najboljih trenutaka u karijeri. Jako dobro poznajem trenera Milojevića i njegov sistem rada. Kroz sve ove godine Mega je rasla kao klub i kao organizacija. Lep je osećaj što ću biti ponovo deo toga i jedva čekam utakmice koje slede - rekao je Miljenović.

Ovaj 25-godišnji plejmejer pored Mege i Partizana nastupao za Radnički Kragujevac, Betis, PAOK, OKK Beograd i Olimpiju, gde je završio prethodnu sezonu.


Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, sa kadetima 2009. osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu, a dve godine kasnije sa juniorima srebro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading