Ker posle debakla na premijeri: Mi kao klub nismo navikli na ovo, ali sada je to naša realnost!

Autor:

Sport

25.10.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golden Stejt izgubio je od Los Anđeles Klipersa 141:122 u svojoj prvoj utakmici u novoj sezoni, a trener Stiv Ker kaže da njegov tim mora da bude borben tokom cele godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiv Ker

- Ovo se nije desilo sad i ko zna kad ponovo, ovo je realnost. Ove sezone biće ovakvih večeri, moramo da idemo dalje kroz to, da se borimo i da budemo bolji. To je plan - rekao je Ker.

DEVETORICA IGRAČA MLAĐA OD 23 GODINE U EKIPI!
 

- Osećaj nije baš dobar. Porazi su sr..e, nisu zabavni, ali to je realnost NBA lige. Prethodnih pet godina živeli smo u svetu koji ne bi trebalo da postoji – pet godina, mislim da smo imali najbolji skor u istoriji u petogodišnjem periodu. Sada počinjemo ispočetka u brojnim aspektima - dodao je Ker.

RepublikaFoto: twitter.com/DubNation 24/7
Kraj šampionskih ambicija "Ratnika?"

GRIN BEZ DLAKE NA JEZIKU!

- Bili smo je..no užasni i moramo da budemo bolji. Nisam trener, neću gledati snimak i reći da na nečemu iz ovog meča možemo da gradimo, znam samo da smo bili baš loši, to je to - kaže Grin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drejmond Grin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading