Evroliga udarila na legendu naše košarke: Postupak protiv Svetislava Pešića!

Autor:

Sport

25.10.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao jedan od najboljih evropskih trenera svih vremena Svetislav Kari Pešić nikada nije imao problem da kaže sve što misli. Pozitivno ili negativno.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić

Juče je u dvorani Aleksandar Nikolić dočekan uz stojeće ovacije od publike koja ne zaboravlja da je Zvezdu vodio u njenim najtežim momentima, a posle utakmice bio je vrlo kritički nastrojen. Ne prema Crvenoj zvezdi, naravno, već prema pravilniku koji je usvojila Unija evroligaških igrača. Kritike je najviše usmerio ka njenom predsedniku, nekadašnjem slovenačkom reprezentativcu Boštjanu Nahbaru.

- Uvode se neka nova pravila, da pripreme počinju vrlo kasno, da nema dovoljno vremena. Sad onaj Nahbar hoće da pripreme počinju 24. avgusta, on je lud dečko. Sve ekipe koje su dale mnogo igrača, imale su problem sa povredama. Ne znam zašto nas ne pitaju za metodiku treninga, što nema nikakvih konsultacija. Trening ne bi ni postojao, mi sve znamo... To nije dobro za Evroligu. Samo treningom možeš da se izboriš. Publika ne dolazi da gleda Pešića, nego igrače. Moraš da budeš fizički i mentalno spreman. Nema problema, samo postoje rešenja. Borimo se, imali smo i malo sreće, ali sreća prati hrabre - izjavio je Pešić.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić

Zbog svega što je izgovorio u pres sali, Evroliga je protiv Svetislava Pešića pokrenula disciplinski postupak.

Uskoro će se i znati kakva kazna čeka legendarnog Karija. Verovatno samo novčana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading