(VIDEO) "Neće moći preko Kuzmića"... Posle velike životne drame, Ognjen se vratio na parket i odmah postigao poene!

Autor:

Sport

24.10.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj crni 14. jul pamtiće srpska javnost dugo. Vest da je Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću ujedinila je košarkašku Evropu u želji da srpski reprezentativac što pre ozdravi i bude makar sposoban da vodi zdrav i normalan život. Ni slutili nisu kakav je momak iz Doboja borac...

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić na parketu renoviranog Pionira

Tri meseca kasnije, Ognjen Kuzmić ne samo da je na nogama, već igra svoju prvu utakmicu u svom drugom mandatu, odeven u crveno-belo!

Privremeni trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović očigledno je bio rešen da ozbiljno promeša karte za večerašnji okršaj s Barselonom, pa je u tim uvrstio i nekadašnjeg igrača madridskog Reala, pored toga što je iz rostera izostavio  Bilija Berona koji se tek vratio iz SAD posle rođenja sina.

Publika se našla u čudu, onom pozitivnom! Još jedno poznato lice ponovo na parketu...

Pošto su ga videli u opremi, navijači na krcatim tribinama poželeli su da Kuzmića što pre vide na parketu. A, Gavrilović im je tu želju ubrzo ispunio! Na tačno pet i po minuta pre kraja druge četvrtine dojučerašnji pomoćnik Milana Tomića okrenuo se ka klupi i prozvao Kuzmića, koji je potom u igri zamenio oporavljenog Džejmsa Gista. Takav aplauz dugo se nije čuo u dvorani Aleksandar Nikolić!

Znaju i pristalice jadranskog i srpskog šampiona koliko je Kuzmiću i sada potrebno da dobije pravi vetar u leđa...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading