Tofaš gurnuo Ritas na dno Partizanove grupe!

Autor:

Sport

23.10.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtom kolu grupne faze Evrokupa košarkaši Tofaša pobedili su na domaćem terenu u Bursi litvanski Ritas rezultatom 91:81 i stigli do drugog trijumfa u sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Tofaša u duelu sa Jaramazom

U meču koji je bio veoma neizvestan turska ekipa je počela da se rezultatski „odvaja“ tek u poslednjem kvartalu – tada je stigla i do dvocifrene prednosti i prelomila meč.

Najzaslužniji za slavlje domaćina bili su najbolji strelac dosadašnjeg toka Evrokupa Devin Vilijams, koji je postigao 16 poena i imao 10 skokova, kao i Muhsin Jašar, koji je dodao 14. Muhajmin Mustafa je imao 11, baš kao i Tarik Filip, dok je Bariš Ermiš upisao 10.

Najbolji u poraženom taboru bio je Terel Holovej, koji je ubacio 20 poena i imao 4 asistencije, dok je Meksikanac Pako Krus zabeležio 17. Kameron Berstou dodao je 11 poena.

Tofaš se sada nalazi na četvrtom mestu grupe sa skorom 2:2, a Ritas je na začelju sa samo jednim trijumfom. Na čelu grupe B je beogradski Partizan, koji je još jednom fantastično borbenom predstavom u utorak uveče pobedio Lokomotivu Kubanj i stigao do skora 4:0.

U narednom kolu Ritas čeka Rejer Veneciju, dok će Tofaš gostovati Lokomotivi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading