Trojke Krke pljuštale, Zvezda šokantno izgubila u Novom Mestu!

Autor:

Sport

20.10.2019

17:54 >> 17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Krke iz Novog Mesta napravile su ogromno iznenađenje pobedivši Crvenu Zvezdu 79:77!

RepublikaFoto: Starsport
Sjajan je Jovanović u debiju ove sezone

Košarkaši Crvene zvezde loše su počeli meč sa Krkom i imali su mnogo problema ispod koša. ali je inspirisana igra Nikole Jovanovića donela crveno-belima vođstvo od 3 poena na kraju prve četvrtine.

U drugoj četvrtini tim Milana Tomića je bolje zaigrao, sve vreme je držao prednost i na omdor se otišlo rezultatom 45:37.

Treći period igre nam je ponudio najmanje košarke, pošto su oba tima igrala jako loše u napadu. Uspela je Krka malo da se vrati u meč, ali je na kraju Crvena zvezda osigurala prednost i vodila je sa 6 razlike pred poslednjih 10 minuta,

Na kraju uspela je Krka da preokrene! Tim iz Novog Mesta je sa dve trojke Marka Jošila na samom kraju meča uspeo da šokira crveno-bele i da dođe do šokantne pobede! 

U pobedničkom timu sjajan je bio Glen Kouzi koji je trojkama izrešetao crveno-bele, Imao je 20 poena, pratio ga je Jošilo sa 19, a Gani Laval je uspeo da dođe do 16 poena. 

Kod Crvene zvezde dobar u svom sezonskom debiju bio je Nikola Jovanović sa 16 poena, dok je Stratos Perperoglu dodao 14. 

IV ČETVRTINA: 

10. minut: Opet trojka Marka Jošila i još jedan tajmaut za Zvezdu pri rezultatu 79:75. Dobrić promašije trojku, Lapornik promašuje, ali hvata Lapornik. Promašiju, Simanić onda promašuje za tri poena, ali Ramljak pravi faul nad njim. 

Pogađa Simanić dva bacanja, treće namerno promašuje i ističe vreme. 

9. minut: Marko Jošilo pogađa za tri i sada vodi Krka 76:73. Pogađa Branko Lazić na isteku napada - 76:75. 

8. minut: Promašuje sa poludistance Kouzi, faul nad Davidovcem. Još jedan pogodak Perperoglua. Potom faul Fajea nad Lavalom. 

Pogađa oba Laval i još jedno izjednačenje. Promašaj Perperoglua za tri. 

7. minut; Faje popravlja Perperogluov promašaj i sada je nerešeno 69:69! Laki poeni za Ganija Lavala ispod koša - 71:69. Perperoglu sa druge strane pogađa za još jedno izjednačenje. 

6. minut: Trojka Kouzija preko Filipa  Čovića! Vodi Krka 66:65! Faul nad Fajeom, a on pogađa oba i vodi Zvezda +1!

Glen Kouzi za tri i sada je 69:67. 

5. minut: Kradu loptu igrači Zvezde, Promašaji Dobrića i Davidovca u napadu Zvezde, a potom faul nad Lavalom. Pogađa prvo slobodno bacanje, a onda i drugo! Sada je samo +2 za Zvezdu!

Faul Odža u napadu. 

4. minut: Ne pogađa Balažić trojku. Kontra Krke, ali onda MONSTRUOZNA blokada Dobrića. Davidovac promašuje otvorenu trojku, potom Perperoglu pravi faul. 

3. minut; Izgubljena lopta za Krku, Faul nad Odžom. Potom laki poeni za Davidovca pod košem 65:61. Lapornik sjajno dodaje do Balažića, koga blokiraju igrači Zvezde. 

Balažićpravi faul pod košem. Dobrić promašuje za dva, ali hvata loptu. Promašuje i Braun!

RepublikaFoto: ABA liga

2. minut: Faje izbija loptu Laporniku i lopta je za Zvezdu. Dobrić je pogađa iz prodora, Faje to ne popravlja. Kouzi pas u korner i Jure Balažić pogađa za tri. Zvezda vodi samo tri razlike, a onda Dejan Davidovac promašuje za tri. 

1. minut; Braun loš u prvom napadu, potom Lapornik pogađa uz faul. Pogaša i dodatno bacanje za 61:58. Braun ispravlja svoju grešku sa starta i pogađa za 63:58. 

III ČETVRTINA: 

10. minut: Pogađa jedno bacanje Laval i sada je 61:55. Braun pravi grešku u koracima. Kouzi ne pogađa trojku, a Braun ne pogađa iz kontre. 

Braun blokadom završava ovu četvrtinu. 

9. minut: Jošilo pogađa trojku, ali to vraća Perperoglu i sada je 61:54. Faul nad Lavalom. 

8. minut;: Gani Laval pogađa od tablu za 54:51. Faul Rakićevića i Jovanović na liniji penala. Pogađa Jovanović dva bacanja i sada je 56:51. Laval skida loptu Braunu, ali ovo je silazna putanja - 58:51.

7. minut: Promašaj Lavala, ali onda izgubljena lopta Zvezde. Faul Jovanovića i bacanja za Krku. Pogađa jedno bacanje i sada je 52:49. Laval krade loptu, ali je ne stiže i onda ide u aut.

Priznaju se dva poena Lorencu Braunu jer je neko od igrača Krke pipao tablu. 

6. minut: Perperoglu uzima jako loš šut, ali onda pogađa trojku u kontri za 51:48. Faul u reketu i bacanja za Krku. Škedelj pogađa jedno bacanje, a onda Laval pravi faul nad Jovanovićem. 

Pogađa samo jedno bacanje. 

5. minut: Loš pas Čovića, natrčava Ramljak i daje poene uz faul. Pogađa i izjednačuje!

4. minut: Kouzi promašuije za tri, a onda faul Fifolta na skoku. Faul Fifolta nad Odžom. Pogađa jedno slobodno bacanje 48:43.Lapornik ne pogađa, ali pogađa Laval ispod koša. 

3. minut: Čarls Dženkins izblokiran, onda faul Branka Lazića. Potom faul nad Ramljakom. Sjajna blokada Odža nad Lapornikom, a Filip Čović promašuje trojku. Odžo hvata loptu,. ali onda i Dženkins promašuje. 

2. minut: Lapornik baca loptu u ruke igračima Zvezde, Baca loptu Filip Čović u aut. Opet trojka Glena Kouzija sa 8 metara - 47:43- 

1. minut: Kouzi sa aut linije uz zvuk sirene - 45:40. Čović za Simanića i zakucavanje za 47:40. Faul Filipa Čovića. 

II ČETVRTINA;:

10. minut: Sjajno zakucavanje Ognjena Dobrića! Sada je 45:37. Nema poena za Marinelija, a onda je igrao nogom neko od igrača Krke. Tajmaut za Milana Tomića, ali bez poena u poslednjem napadu. 

9. minut: Nogom je igrao Dobrić. Na kraju loš napad Krke, a Filip Čović se povredio posle prodora. Ivan Ramljak postiže poene u kontri. 

8. minut: Pogađa trojku Boriša Simanić, a u odbrani Lorenco Braun pravi faul. Potom faul pravi i Dobrić i Kouzi ide na liniju slobodnih bacanja. 

Pogađa Kouzi oba bacanja i smanjuje na 41:35. Posle velike gužve ispod koša još dva poena Nikole Jovanovića. 

7. minut;: Faul Boriše Simanića nad Ramljakom. Lapornik lako prolazi pored Odža i sada je 36:30. Faul nad Simanićem koji pogađa oba slobodna bacanja za 38:30. 

Trojka Žige Fifolta za 38:33. 

6. minut: Faul nad Perperogluom, Jošilo ga pravi i Grk ide na liniju slobodnih bacanja. Oba bacanja pogađa Perperoglu 34:28. Balažić promašije trojku, Flouter Brauna i evo ih maksimalnih +8 za Zvezdu. 

5. minut: Braun pogađa sa poludistance za 29:25. Kouzi ne postiže poene, Tri poena Ognjena Dobrića i eto tajmauta za Krku. Jure Balažić vraća trojku za 32:28. 

4. minut: Kouzi postiže trojku, a onda Braun baca loptu u ruke protivniku. Davidovac pravi faul nad Kouzijem. Marko Jošilo iz loše pozicije za 27:25 i tajmaut za Milana Tomića. 

3. minut: Lapornik za tri, ali Jošilo hvata loptu. ipak uzima mu loptu Braun. Faul Rakićevića na Davidovcu. Sjajno otvaranje Faje i zakucava Senegalac za 27:20.

2. minut;: Davidovac promašuje za tri, a onda Lapornik ne uspeva da završi svoj prodor poenima. Perperoglu krade loptu i polaže za 25:17. Tajmaut za Krku! Pogađa Krka trojku i sada je 25:20. 

1. minut: Nema trojke Krke u prvom napadu, Tri poena za Zvezdu i evo malo veće prednosti za Zvezdu! 

I ČETVRTINA: 

10. minut: Davidovac daje trojku, prva trojka za Zvezdu i vođstvo 18:16. Faul nad Lavalom ispod koša. Gani Laval daje samo jedno bacanje, a u poslednjem napadu Zvezda dobija faul centra Krke za dva slobodna bacanja.

20:17 za Zvezdu. 

9. minut: Loš šut Kouzija, ali Ramljak pogađa ispod koša posle skoka. Nikola Jovanović je sjajan. Pogađa uz faul za 16:14. Pogađa i bacanje za 16:15. Faul Čovića. 

8. minut;: Promašaj iz otvorene pozicije za Perperpoglua, a onda Glen Kouzi, pogađa trojku za 14:12. Loš pokušaj Perperoglua, ali loš napad Krke. 

Foto: Starsport

7. minut: Pogodio je samo jedno slobodno bacanje. Još jedan promašaj Boriše Simanića hvata Jovanović i vraća loptu u koš za izjednačenje 11:11! Opet pogađa jedno bacanje i Zvezda vodi! 

6. minut:  Jovanović je pokupio svoj promašaj i postigao poene za 9:8. Ipak Ramljak postiže poene i opet je +3 za Krku. Boriša Simanić promašuje trojku, a sjajan je Jovanović Hvata loptu i fauliran je. 

5. minut: Prvi poeni Nikole Jovanovića - 7:6. Laval opet ispod koša i sada pogađa pored Jovanovića za 9:6.

4. minut: Jošilo ide do kraja i postiže poene za 5:2. Boriša Simanić promašuje trojku, a onda Lazič pravi faul u skoku. 

Slobodna bacanja za Krku, pogađaju domaćini oba i sada je 7:2. Filip Čović ide u prodor i fauliran je. Postiže dva poena sa linije penala za 7:4. Promašaj Ganija Lavala ispod koša. 

3. minut: Promašaj Čovića za tri, a Majkl Odžo vraća tu loptu u koš za 3:2. Faul Lazića nad Marinelijem. Promašaj Dženkinsa za 3, a onda faul Odža. Nikola Jovanović prvi put na terenu ove sezone.

2. minut: Druga izgubljena lopta za Dženknsa, Jošilo dodaje Osolniku koji postiže prve poene na meču za 2:0. Sada faul u napadu za Zvezdu! Pravi ga Majkl Odžo.

Jošilo prolazi na prodoru, dva bacanja za njega. Pogađa jedno bacanje za 3:0.

1. minut: Loš napad Zvezde na startu, a onda Ramljak promašuje trojku. Hvataju loptu ispod koša igrači Krke, onda Marineli promašuje trojku, no Laval opet hvata loptu. Na kraju ipak lopta za Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading