Posle 2 produžetka i 50 minuta drame u Laktašima pobeda Cedevita Olimpiji

Autor:

Sport

19.10.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Cedevita Olimpije zadržali su čelnu poziciju na tabeli ABA lige pošto su savladali tim Igokee na gostovanju sa 95:90 posle čak 50 minuta igre!

RepublikaFoto: Nenad Vuruna
Triler u Laktašima

Igokea je mnogo bolje počela ovaj meč i domaćini su sjajno otvorili ovaj meč. Posle prve četvrtine vodila je igokea 12 razlike, ali nije uspela to da zadrži. 

Več do poluvremena tim iz Ljubljane je uspeo da se vrati u meč i prednost Igokee je bila samo jedan poen. U drugom poluvremenu Cedevita je boije zaigrala i bila je nadpomak pobede, ali je Kinan Eveans pogodio šut za produžetak. 

Gosti su bili bolji i u prvom produžetku, ali je opet Kinan Evans svojom trojkom ostavio tim iz Laktaša u igri. Na kraju nije Igokea imala snage za preokret, pa su košarkaši Cedevita Olimpije pobedili rezultatom 95:90. 

Jednu od najboljih partija u karijeri u ABA ligi pružio je Jaka Blažič sa 30 poena, dok je Rajan Boutrajt dao 20. Odličan je bio i Miler Mekintajer sa 16. 

Sa druges trane Evans je imao 20, a Von i Tomas po 16 poena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading