Dule o timu Partizana: Skup je to projekat, nije po mom ukusu!

Autor:

Sport

17.10.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević prati igre svog voljenog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Vujošević

U razgovoru za Kurir sadašnji trener Kluža je istakao da Partizan ima dobru ekipu, ali da je premalo domaćih igrača.

- Očigledan cilj je Evroliga, a znamo da se do nje može na dva načina, preko ABA lige i preko Evrokupa. Mislim da će biti lakše preko Evrokupa, to jest ne lakše, nego ostvarljivije. Radujem se svakoj pobedi Partizana i voleo bih da se izbore za Evroligu, jer bi to opravdalo ovaj sistem. Tim nije sasvim po mom ukusu jer ima previše stranaca. Ne može da bude opravdanje to što je Dragan Milosavljević letos izabrao da ostane u Malagi, postoje i drugi igrači. A ako domaći igrači ne žele da dođu u Partizan, onda klub treba da se zapita zašto je to tako - rekao je Vujošević za Kurir.

Iskusni stručnjak veruje da su crno-beli za ovakav projekat imali finansijsku potporu od države.

- Skup je to projekat. Čestitam upravi na obezbeđenim sredstvima, koja su u dobroj meri najverovatnije stigla i kao pomoć države, kao što je slučaj i u konkurentskom klubu, verujem da je njemu ta pomoć još veća. Nije mi samo jasno zbog čega je ta pomoć bila beznačajna kad je Partizan bio dominantan. Da li je bila ideja da se tog momenta Partizan sruši, pa da se sad teatralno podigne do drugog mesta - dodao je Duško Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading