Kapiteni evroligaških ekipa glasali: Crvena zvezda drugi najpoželjniji gost, ispred samo srpski trener i njegov tim!

Autor:

Sport

16.10.2019

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga je sprovela anketu među kapitenima svih 18 učesnika elitnog takmičenja, glasali su protiv koga iščekuju da igraju, ko je najpotcenjeniji košarkaš u Evropi, kojem gostovanju se najviše raduju, protiv koga je najteže igrati...

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Na pitanje protiv koga najviše vole da igraju na gostovanju, kapiteni osamnaest evroligaških ekipa najviše glasova dali su Barseloni, pa Crvenoj zvezdi i Panatinaikosu.

Blaugrana je odnela pobedu sa 27,78 odsto, crveno-beli su zauzeli drugo mesto sa 16,67 procenata glasova, dok treće mesto pripada OAKA areni, odnosno PAO.

Foto: Euroleague.net
Barselona, pa Crvena zvezda, iza je ostao Panatinaikos

Kada je u pitanju igrač protiv kojeg najviše iščekuju da igraju, najviše glasova dobio je plejmejker PAO Džimer Fridet sa 38,89 odsto, drugo mesto je pripalo Nikoli Mirotiću 16,67 (Barselona), dok je treći centar CSKA Kosta Kufos sa 11,11 procenata.

Na pitanje kojeg košarkašu smatraju da je najveći izazov igrati protiv njega, prvo mesto su podelili Fakundo Kampaco (Real), Nando de Kolo (Fenerbahče) i Brajant Danston (Efes) sa po 11,11 odsto.

RepublikaFoto: twitter.com/facucampazzo
Fakundo Kampaco

Dva najpotcenjija igrača po glasovima kapitena su Kori Higins iz Barselone (16,67 odsto) i Fabijan Kozer iz Real Madrida (11,11). 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabijan Kozer

Na pitanje protiv koga najviše iščekuju susret kapiteni su najviše glasova dali Šarunasu Jasikevičusu 22,22 odsto (Žalgiris), potom Etoreu Mesini (Armani) i Željku Obradoviću 16,67 (Fener), kao i Pablu Lasu 11,11 (Real Madrid).

Šarunas Jasikevičus

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading