ČOVIĆ OBELODANIO: Tukli smo se sa Realom za Dončića

Sport

20.09.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški svet i Evropa bruje o asu Slovenije Luki Dončiću. Mladić rođen 1999. godine zablistao je na Evrobasketu, gde su "janezi" osvojili zlatnu medalju, a mnogi mu predviđaju svetlu budućnost u NBA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Dončić je sa Realom igrao protiv Zvezde

Međutim, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da je malo falilo da Luka ima znatno drugačiji tok karijere. Naime, tim sa Malog Kalemegdana ozbiljno je bio zagrizao za košarkaška Real Madrida, koji je inače veliki navijač crveno-belih.

Nebojša Čović je gostujući u emisiji "Ćirilica" otkrio da su pokušali da dovedu Luku u paketu sa talentovanim Borišom Simanićem. Ipak, Slovenac je završio u moćnom "kraljevskom klubu", gde je "cepao mrežice" prethodne sezone.

- Mi kao klub smo bili u tuči za Dončića. U to isto vreme smo imali obračun i kod Simanića. Mi smo uspeli kod Simanića, nismo uspeli kod Dončića. Otišao je tamo gde je otišao. Zvezdaška porodica - i otac je igrao, ali... - konstatovao je Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading