Transferi koji će odzvanjati do Srbije: "Grobar" i "Delija" će igrati u istom klubu!

Autor:

Sport

13.10.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva vest nam stiže iz košarkaškog kluba Melburn Junajted. Ta ekipa je potpisala dvojicu igrača koji su interesantni našim ljubiteljima košarke. Za ovaj tim potpisali su Kvinsi Miler i Entoni Braun koji su se priključili ekipi u Los Anđelesu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija

Kvinsija se sećamo iz Crvene zvezde kada je igrao vrlo dobro, potom je prešao u Makabi, ali mu je posle povrede kolena karijera krenula nizbrdo. Ovog leta je čak potpisao za Cibonu, ali je posle nekoliko dana napustio "Vukove."

Entoni Braun je prošle godine došao u Partizan, ali je brzo napustio klub gde zapravo nije stigao da pokaže - ništa. Sada će imati šansu da pokaže šta zna u Melburnu.

Ovaj australijski tim će igrati protiv Los Anđeles Klipersa pripremni meč, a potom će igrati i protiv Sakramento Kingsa, pa ako budu u sastavu Kvinsi i Braun će dobiti šansu da se odmere sa NBA timovima.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Kvinsi Miler

Braun je već nastupao za Lejkerse, Pelikanse, Orlando i Minesotu u karijeri, a Miler je čak bio član Sakramenta, Detroita, Denvera...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading