Veličković: Čeka nas pakao!

Autor:

Sport

13.10.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković čestitao je ekipi Primorske na pobedi i dodao da njegova ekipa mora da se trgne pošto je očekuje izuzetno naporan period!

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Partizana

Partizan je pružio bledu partiju u Sloveniji i Primorska je lakše nego što je bilo ko očekivao, sa 12 poena razlike, ispratila crno-bele kući.

Stub ekipe Novica Veličković nije bio srećan, ali je istakao da njegov tim treba da se trgne posle ovakve loše predstave.

–  Prvi poraz, i to je došlo. Desio se možda i loš dan, moramo da se trgnemo. Nismo odigrali kako treba, ekipa Primorske čvrsto igra, imali su sedam dana da se spreme za ovu utakmicu što su učinili najbolje moguće – rekao je Veličković.

Ekipa se sada okreće narednim utakmicama, a Veličković i sam ponavlja da ih čeka težak period.

– Nas čeka paklenih dvadesetak dana, ali treba ostati pozitivan i da nam se ovakve utakmice više ne dese – završio je Veličković.

Partizan će već u utorak na novo gostovanje. Ovog puta, crno-beli putuju u Litvaniju na gostovanje Ritasu u okviru Evrokupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading