Tomić pred Budućnost: Fener je arhiviran, ali pristup je isti!

Autor:

Sport

12.10.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, pred derbi meč drugog kola ABA lige protiv Budućnosti, rekao je da njegov tim očekuje važan susret.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Očekuje nas još jedna važna utakmica. Kao što sam rekao Fenerbahče smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ekipi Budućnosti i počeli smo pripreme za taj meč već u petak. Igraćemo u istom okruženju kao i meč sa Primorskom i želimo da odigramo na isti način kao i prethodnu utakmicu, tvrdo i čvrsto u odbrani, pridržavajući se dogovora iz svlačionice. Ulazimo polako u ritam koji će biti uobičajen ove sezone i koji će biti još brži i teži kako vreme bude odmicalo. Želimo pobedu i dobar nastavak u regionalnoj ligi- rekao je Tomić za klupski sajt.

On će za ovaj meč imati na raspolaganju sve igrače osim Ognjena Kuzmića.


Košarkaš regionalnog šampiona Ognjen Dobrić rekao je da cilj pobeda.

- Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti koja je pretrpela određene promene u svom sastavu, ali je grupa domaćih igrača ostala na okupu. Brzo smo se okrenuli tom meču i kao što sam rekao još u svlačionici Arene posle Fenerbahčea, vrlo nam je važno da dobijemo tu utakmicu i da na pravi način uđemo u sezonu u ABA ligi- rekao je Dobrić.

Crveno-beli neće imati podršku sa tribina u punom kapacitetu, a zbog kazne ABA iz prošle sezone i ovaj meč biće organizovan uz ograničeno prisustvo publike na tribinama, jer će ulaz biti omogućen samo gledaocima sa VIP ulaznicama i za počasna mesta.


Meč između košarkaša Crvene zvezde i Budućnosti igra se ove nedelje od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading