(VIDEO) Neverovatna partija najboljeg šutera sveta: Kari ubacio 40 poena za 25 minuta!

Autor:

Sport

11.10.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stef Kari već u predsezoni pokazuje "ol-star" manire, zablistao je šuter Golden Stejta u pripremnoj utakmici protiv Minesote kako samo on ume - za samo 25 minuta u igri ubacio je čak 40 poena, za laganu pobedu "Voriorsa" rezultatom 143:123.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Bilo je ovo još jedno dobro poznato izdanje ikone franšize iz Ouklenda kojoj će predstojeća sezona biti verovatno najizazovnja u eri "spleš" braće i šampionskog niza, upravo zbog dugog odsustva koje čeka Kleja Tompsona, ali i odlaska još jednog nosioca prstena Kevina Durenta.

Prognoze za Tompsona nisu nimalo svetle, vrlo lako bi mogao da propusti čitavu sezonu, pa će ovakav Kari svakako biti ono čemu se navijači nadaju.

Kari je i u statistici pogođenih šuteva bio impresivan, ubacio je šest od devet trojki, ukupno 14 od 19 iz igre.

- To je ono što najbolje radim, osećam se dobro, svaki put sa istim mentalitetom ulazim u utakmicu i trudim se da odigram najbolje. Naravno, to ne znači da ću da šutnem svaki put kad imam loptu, već da ću da igram svoju igru, da budem agresivan i sa mnogo samopouzdanja - rekao je Kari posle utakmice.

Jasno je, ipak, i Kariju, i navijačima, i treneru Keru, da će ostatak ekipe morati mnogo više da "povuče" kada krene sezona u kojoj, posle dugo vremena, "Voriors" nisu glavni favoriti za osvajanje titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading