Perperoglu: Fener da nam bude vodilja!

Autor:

Sport

11.10.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu, posle pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi, rekao je da su crveno-beli ostvarili važan trijumf zahvaljujući dobroj igri u odbrani.

RepublikaFoto: Starsport
Stratos Perperoglu

Crveno-beli su sinoć u drugom kolu Evrolige pobedili turski tim 68:56 pred više od 16.000 navijača u Štark areni.

- Dobra utakmica za nas. Ne mogu da kažem da smo ofanzivno bili odlični, ali odbrana je bila dobra. Nismo dozvolili Fenerbahčeu da se razigra. Ovo treba da nam bude vodilja i u budućnosti. Ponekad igrate dobro, ponekad loše, ali kada je odbrana u pitanju, uvek možete da radite istu stvar i da budete agresivni. Ovakva igra je ključ za nas za celu sezonu. Kada igramo dobru odbranu, možemo da pobedimo. Mislim da imamo odličan defanzivni tim. Važna pobeda za nas - rekao je Perperoglu novinarima posle meča.

Grčki košarkaš upitan je i šta je najvažniji deo pripreme meča, koji je Zvezdi doneo pobedu.


- Trener je odradio dobar posao kada je analiza utakmice u pitanju, a mi smo plan sproveli u delo. Naravno, u košarci se prave greške, ali sve u svemu, pratili smo plan koji je trener napravio - rekao je Perperoglu i dodao da je iskustvo bitan faktor u ovakvim utakmicama.


- Ceo tim se dobro pokazao, igrači su odradili sjajan posao i to nam je pomoglo da trijumfujemo. Bilo je zabavno igrati pred našim navijačima. Biće nam potrebni tokom cele sezone - zaključio je Perperoglu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading