Trinkijeri: Moramo da budemo na maksimumu svih 40 minuta!

Autor:

Sport

11.10.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener kosarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč drugog kola ABA lige protiv Primorske, rekao je da će to biti težak duel i da njegov tim mora da bude maksimalno koncentrisan ako želi pobedu

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri i Gordić

Crno-beli su pre dve nedelje sa prvakom Slovenije odmerili snage i u polufinalu ABA Superkupa u Zagrebu, kada je posle preokreta slavio beogradski tim koji je kasnije osvojio trofej.


- Očekuje nas teška utakmica, protiv rivala koji nije puno menjao tim u odnosu na prošlu godinu i koji je dobro uigran. Uostalom, videli smo i nedavno, tokom Superkupa, da je to ekipa koja je itekako sposobna da igra na visokom nivou i da je sa naše strane potrebno da budemo na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će utakmica biti interesantna za gledaoce - rekao je Trinkijeri.

Kapiten Novica Veličković rekao je da crno-beli neće imati lak zadatak na gostovanju u Kopru.

- Primorska je i prošle sezone i na početku ove pokazala koliko može da bude nezgodan protivnik, naročito na domaćem terenu. Iako smo u Zagrebu igrali sa njima nimalo laku utakmicu, iskreno očekujem da ce sutrašnja biti još teža. Ipak, mi znamo naš cilj i znamo da nas do njega možemo doći samo uz maksimalnu borbu i čvrstu igru - izjavio je Velicković.


Meč između košarakša Primorske i Partizana igra se sutra od 18 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading