(VIDEO) Hjuston na krilma Vestbruka i Hardena bolji od šampiona, šokantan poraz Lejkersa od Netsa!

Autor:

Sport

10.10.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hjuston Rokitsa naneli su prvi poraz Toronto Reptorsima u okviru predsezone NBA lige, pošto su u Japanu slavili rezultatom 118:111.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hjuston savladao šampiona u Japanu

Dva tima su tokom cele utakmice u „Saitama areni“ imali mnogo uspona i padova, a Rokitsi su vodili tokom većeg dela meča. Teksašani su u prvom poluvremenu imali i 14 poena prednosti, ali se aktuelni šampion potom probudio, napravio preokret, pa i sam stigao do plus 13.  Međutim, Reptorsi su to ispustili, Hjuston spremno dočekao i kada se ponovo našao u vođstvu nije ga ispuštao.

Rokitse su do trećeg trijumfa predvodili Rasel Vestbruk i Džejms Harden sa po 22 poena. Harden je imao i devet asistencija, dok je Erik Gordon upisao 14 poena, a zapažen je bio i Pi Džej Taker sa devet poena i deset skokova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden i Rasel Vestbruk

Na drugoj strani, Norman Pauel je imao 22 poena, Paskal Sijakam je dodao 16, uz sedam skokova, a Serž Ibaka 12 poena i osam skokova.

U drugoj utakmici dana, Bruklin Netsi su u Kini savladali Los Anđeles Lejkerse 114:111, a ključne poene postigao je Dejvid Nvaba zakucavanjem devet sekundi pre kraja. Lejkersi su pokušali da uzvrati, ali je Kentavijus Koldvel-Poup promašio šut za tri poena.


Najbolji u trijumfu Netsa bio je Spenser Dinvidi sa 20 poena i sedam asistencija, Torin Prins je upisao 18 poena, a Džanan Musa 16 poena.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms i drugovi poraženi u poslednjih deset sekundi utakmice

Kod Lejkersa, Lebron Džejms je imao 20 poena i šest skokova, Ražon Rondo je dodao 18 poena, šest asistencija i pet skokova, dok je Entoni Dejvis utakmicu završio sa 16 poena i pet asistencija.

Za Netse je to bila prva utakmica u predsezoni, dok Lejkersi imaju po pobedu i poraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading