Obradoviću nije svejedno pred gostovanje u Beogradu: Zvezda će igrati za plasman u Top 8!

Autor:

Sport

09.10.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegov tim mora da odigra veoma dobro ako misli da pobedi Crvenu zvezdu u drugom kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Šampion Srbije u četvrtak od 19 časova dočekuje istanbulski klub u "Štark Areni", pošto su oba tima doživela poraze u prvoj rundi elitnog takmičenja.

- Pred nama je druga utakmica u Evroligi, ponovo na gostovanju. Igraćemo u sjajnoj atmosferi u Beogradu, protiv tima koji je pretrpeo veliki broj izmena u odnosu na prošlu sezonu. U pitanju je kvalitetan tim, bez sumnje. Igraće za plasman među osam najboljih, tako da moramo da odigramo veoma dobro i budemo spremni- istakao je Obradović.

Plejmejker Fenera Leo Vesterman rekao je da njegov tim mora da bude spreman za sve u "Areni".


- Protiv Zvezde je uvek teška utakmica, posebno u Beogradu. Vratili su se u Evroligu posle jedne sezone, tako da očekujemo punu dvoranu i tešku utakmicu. Mislim da moramo da budemo spremni od prvog minuta, pošto će oni igrati intenzivno. Moramo da budemo spremni za sve- naglasio je Vesterman.

Susret između Zvezde i Fenerbahčea igra se u četvrtak od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading