"Delije" na iglama: Milan Tomić se oglasio oko ponude Olimpijakosa!

Autor:

Sport

08.10.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak u kasnim popodnevnim satima u pojedinim grčkim medijima, pojavila se informacija da je trener KK Crvena zvezda mts Milan Tomić, jedan od najozbiljnijih kandidata za mesto trenera Olimpijakosa iz Pireja, od sledećeg leta.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović i Milan Tomić

Tim povodom i sa željom da prekine sve dalje spekulacije na tu temu, trener crveno-belih Milan Tomić izjavio je za klupski sajt sledeće:

- Ne želim,i nemam vremena da se bavim novinarskim glasinama. Trener sam Crvene zvezde, maksimalno fokusiran i okrenut narednim obavezama i utakmici Evrolige protiv Fenerbačea, koja nas očekuje već za dva dana. Zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u velikom broju u „Arenu"i podrže nas u ovoj važnoj utakmici za Crvenu zvezdu - rekao je trener crveno-belih.

Utakmica Crvena zvezda mts – Fenerbahče igra se u četvrtak od 19 časova u „Štark areni" a karte za ovaj meč za koje vlada veliko interesovanje puštene su u prodaju u ponedeljak.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Milan Tomić je na klupi Crvene zvezde do sada osvojio jedan trofej prvaka ABA lige, ABA Superkupa i Košarkaške lige Srbije, a izgubio je u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading