Koliko je samo falio u Kini: Majstor, vođa, lider... Sale biranim rečima govorio o Teu!

Autor:

Sport

07.10.2019

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić je već podigao na noge celu Italiju, ali i košarkašku javnost u celoj Evropi! Jedna partija bila je dovoljna, a njegov trener Aleksandar Đorđević govorio je biranim rečima...

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Teo je blistao protiv Venecije, a Sale je bio oduševljen.

- Način na koji je ta pobeda stigla je veoma važan. Nije lako pobediti kada gubite 35 minuta. Ipak, klupa nam je dala veliki doprinos. Naročito, Miloš. On je vođa, oseća da ima tu ulogu i tokom izlazaka “propovedao” je mir i koncentraciju svojim drugovima. Ali gledam kako svi igraju, Baldi Rosi je u odbrani imao vrlo dobar učinak, čak je i Hanter sa klupe imao dobar uticaj. Ima još nešto na čemu treba raditi, ali kako kažu moji stari treneri, "kad pobediš uvek je bolje" - rekao je Đorđević.

I sada je jasno koliko je Teo falio "orlovima" u Kini! Falio nam je lider na parketu, a možda bi sada sijala medalja oko vrata da se kapiten nije povredio. Ova partija bila je magična.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Možda je baš Teodosić bio taj poslednji delić slagalice koju je Sale pokušavao da složi. Šteta, i sada je jasno bez kakvog majstora smo igrali na SP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading