Teodosić neće ispuniti obećanje: Novi igrač Virtusa slomio srce Zvezdašima i progovorio o Mundobasketu!

Autor:

Sport

05.10.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Miloš Teodosić odbacio je mogućnost da karijeru završi u Crvenoj zvezdi kao što je jednom prilikom izjavio. A ovog leta se najviše spekulisalo o njegovom dolasku u crveno-beli tabor, međutim to se nije obistinilo, a kako stvari stoje Teodosić neće ispuniti "obećanje". Teo je otkrio kako se osećao posle povrede i saznanja da ne može da pomogne reprezentaciji u Kini i pokušao da pronađe razlog neuspeha na Mundobasketu.

RepublikaFoto: starsport
Miloš Teodosić

Teodosić je pre nekoliko godina istakao da bi voleo da završi karijeru u crveno-belom dresu, ali je ovog leta potpisao trogodišnji ugovor sa italijanskim Virtusom iz Bolonje.

- Mislim da više nije realno da dođem u Zvezdu- rekao je Teodosić u emisiji "Teme do Arene" na TV Areni Sport.

Teodosić je zbog povrede propustio Svetsko prvenstvo u Kini proteklog septembra.

- Bilo mi je jako teško jer sam se nadao do poslednjeg trenutka da ću otići u Kinu. Moralo je da se pauzira minimum tri nedelje u tom trenutku, to je 5-6. septembar i onda ne bih mogao da igram bez treninga. Nije bilo realno jer u tom trenutku bih bio van igre mesec dana pa smo odluičili da ne idem- rekao je Teodosić.

Srbija je razočarala na Mundobasketu gde je osvojila tek peto mesto.

- Rezultat koji niko nije očekivao niti mu se iko nadao. Ne treba zaboraviti da je ovo SP bilo jako kvalitetno sa dosta kvalitetnih ekipa. Izgubili smo u četvrtfinalu koje je ja najbitnija utakmica na SP od sjajne ekipe koja igra atipično, protiv koje nismo mogli da nađemo rešenje koje smo nalazili u prethodnih utakmicama. Videla se ogromna želja kod igrača ali ostaje žal što se nije pobedila jer je bila velika šansa da se dođe do finala i napadne zlato- rekao je Teodosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading