"Bobi je strašan košarkaš!"

Autor:

Sport

05.10.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA klubovi polako se kompletiraju, a jedan od zanimljivijih ljudima sa ovih prostora svakako će biti Dalas Maveriksi, koje je ovog leta pojačao Boban Marjanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Veoma pohvalno o gorostasnom centru govorio je trener ekipe Rik Karlajl.

- On je strašan košarkaš. Ima sjajan osećaj za igru, velika je sila u reketu. Biće jako oružje. Ne mogu da prognoziram koliko će minuta imati i kakva će rotacija biti, ali sam siguran da će biti utakmica na kojima će imati značajnu ulogu - rekao je Karlajl.

Komplimente o reprezentativcu Srbije nije štedeo ni Kristaps Porzingis.

- Neosporno je sjajna osoba, to svako zna. Ali na terenu je zaista ogroman. Mi smo slične težine, ali se osećam kao da je tri puta veći od mene. Čak se i ja osećam bespomoćno u duelu sa njim - kazao je Letonac.

Marjanović je prošle sezone bio na 49. mestu po prosečno postignutim poenima po minutu. Sam Bobi se ne opterećuje minutažom.

- Šta god da trener bude tražio od mene, davaću 100%. Mislim da treba svi da uživamo u košarci. Radujem se kao da će mi biti prvi put - istakao je Marjanović.

Na kraju, osvrnuo se i na nedavni glumački debi u filmu " John Wick: Chapter 3 – Parabellum", gde je bio u društvu Hale Beri, Kijanu Rivsa, Lorensa Fišburna, Anđelike Hjuston.

- To mi je bio prvi put. Snimao sam u Njujorku sa Kijanuom, koji je svetski poznat glumac i bilo je neverovatno. S obzirom da nisam glumac izuzetno sam zadovoljan reakcijama. Čak sam na premijeri u Los Anđelesu dobio veliki aplauz - prezadovoljan je centar reprezentacije Srbije.

Novinari su ga na kraju pitali da li je zainteresovan da bude novi Džejms Bond?

- Spreman sam! Ovo bi mogao da mi bude drugi posao. Posle košarkaške karijere mogao bih da se bavim glumom - zaključio je Boban Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading