Tomašević prvi put posle Mundobasketa: Sale će podneti uzveštaj, da se ne lažemo...

Autor:

Sport

02.10.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Košarkašog saveza Srbije Dejan Tomašević u intervjuu za Sport Klub, prvom posle osvajanja petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini, istakao je da uskoro očekuje da bivši selektor Aleksandar Đorđević podnese izveštaj.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Tomašević

"Orlovi" su na Mundobasket otputovali sa najvišim očekivanjima, ali porazi od Španije i pre svega Argentine košatali su ih borbe za medalje.

Utisak je donekle popravljen trijumfom protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država u razigravanju za plasman od pete do osme pozicije, a pored toga što nije ispunjen cilj, državni tim nije obezbedio ni vizu za Olimpijske igre 2020. godine.

- Izveštaj još nije stigao, ali naravno da će ga biti. Posle svakog takmičenja svaki selektor podnese izveštaj Upravnom odboru i Košarkaškom savezu. Nas u narednom periodu očekuje i sednica UO i Skupština KSS. Biće prostora i za analizu, ali taj izveštaj sigurno neće otkriti ništa spektakularno," istakao je Tomašević za Sport Klub i nastavio:

- Da se ne bavimo nekakvim tračevima ili izmišljenim aferama, nije bio nikakav problem u Kini, jednostavno te dve utakmice nismo bili na nivou da se utakmice dobiju i to je jedini razlog poraza od Španije i Argentine- rekao je Tomašević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading