JOKIĆ UHAPŠEN ZBOG PORODIČNOG NASILJA!

Autor:

Sport

03.10.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstariji brat Nikole Jokića Strahinja (37) uhapšen je u Denveru jer je, prema navodima američkih medija, pijan davio i gurao neimenovanu ženu, koja je pobegla na terasu u pokušaju da pozove policiju. Ta vest je poput bombe eksplodirala u SAD i Srbiji. Otac našeg košarkaša Branislav u razgovoru za Srpski telegraf potvrđuje da se incident odigrao još pre nedelju dana, ali brani prvenca ističući da je sve preuveličano.

RepublikaFoto: Starsport
Braća Jokić

- Pola od svega je istina. Moj sin se posvađao sa suprugom Marijom, a ne tamo nekom ženom koja mu je bila u stanu. To je bila bračna rasprava, u kojoj su verovatno bili glasniji nego što su Amerikanci navikli, pa i moja snaja. Nije bilo nikakve tuče i davljenja. Čuo sam se sa Strahinjom i, koliko sam ga razumeo, Marija je poslala poruku sestri da se ne oseća dobro i sigurno posle svađe, a ova je pozvala policiju. One su Amerikanke, a njihova poimanja bračnih sukoba i zakoni su rigorozni. Uhapsili su ga, proveo je u pritvoru 24 sata, a onda je dobio zabranu prilaza do suđenja, ako ga uopšte bude. Sve je to preuveličano, od muve su napravili magarca - objasnio je Jokić senior za naš list.

Bez obzira na verziju koju je ocu ispričao Nikolin stariji brat, nadležni organi u Denveru podneli su i krivičnu i prekršajnu prijavu. Kako je objasnila Kerolajn Tajler iz okružnog tužilaštva, Strahinja je optužen za krivično delo napada drugog stepena, kao i prekršaje bespravnog lišavanja slobode jer suprugu nije pustio da izađe iz stana, ali i opstrukciju korišćenja telefona jer joj nije dozvolio da pozove pomoć.

MMA borac preke naravi

Strahinja Jokić, i sam bivši košarkaš, a sada MMA borac, često se može videti na utakmicama mlađeg brata, a nedeljno ide čak pet puta u teretanu. Međutim, tamo je javnosti zapadao za oko upravo zbog svog temperamenta i preke naravi. Tako je tokom jedne utakmice Denvera i Vašingtona verbalno napao igrače iz prestonice SAD, a jednom prilikom je hteo i da se obračuna sa sudijom. Strahinja je posle toga u američkim medijima prozvan "budućim zlikovcem iz serijala filmova 'Umri muški' sa kojim ne želite da se zakačite".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading