Partizan s pola muke do prvog trofeja u sezoni!

Autor:

Sport

29.09.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana osvojili su prvi trofej u sezoni pošto su savladali ekupu Cedevita Olimpije rezultatom 99:77 u finalu ABA Superkupa!

RepublikaFoto: ABA liga
Detalj iz finala ABA Superkupa

Meč je silovito počeo Ognjen Jaramaz, na njegovim krilima je Partizan napravio zavidnu prednost u prvim minutima meča. Međutim, Cedevita Olimpija uspeva da napravi seriju od 9:0, da se vrati i povede. Do kraja prvog kvartala "crno-beli" su uspeli samo da vrate rezultat "na nulu" - 20:20.

U nastavku su bolje zaigrali crno-beli, pokušavali su rivali da se vrate trojkama, ali nije išlo.Uspeli su "crno-beli" da odbiju napad protivnika, a Jaramaz je nastavio u sjajno ritmu i u drugoj četvrtini i povukao saigrače napred. Posle prvih 20 minuta igre beogradski tim je imao 55:44. 

Nastavili su igrači Partizana sa odličnom igrom u nastavku i stigli do 15 poena prednosti na startu 3. četvrtine. Ponovo su košarkaši slovenačkog kluba forsirali šut sa distance, što im se delimočno isplatilo, ali nisu imali snage za preokret, pred poaslednju četvrtinu su imali zalihu od 11 poena.

 

 

Nastavio je Partizan da uvećava prednost u poslednjem kvartalu, Cedevita Olimpija je potpuno izgubila korak i na kraju je ubedljivo poražena!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading