Evrokup ima velika očekivanja od Partizanovog pleja!

Autor:

Sport

29.09.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični sajt Evrokupa objavio je listu očekivanja za najboljih 10 poentera u tom takmičenju.

RepublikaFoto: Republika.rs
Partizanova pojačanja

U Evrokupu se svake godine promeni dosta ekipa, a još više igraća, pa ćemo ove sezone gledati neke nove talente. Tu su, takođe, i neki dobro poznati košarkaši, a nekolicina u Top 10 po zvaničnom sajtu Evrokupa dolazi iz ekipa ABA lige.

Plejmejker Cedevita Olimpije Rajan Boutrajt nalazi se na sedmoj poziciji, a Evrokup podseća na njegove fenomenalne partije u Cedeviti pre dve sezone.

Velika očekivanja EK daje plejmejkeru Partizana Koriju Voldenu, koji je zauzeo četvrto mesto.

- Volden je prošle sezone bio MVP izraelskog prvenstva. On koristi atleticizam i dobar prvi korak kako bi napravio sebi poziciju, a može da pogodi iz svake. Volden je imao 18,4 poena u Izraelu stil Partizana, to jest stvaranje napada iz odbrane, će mu definitivno pomoći - navodi se.

Pročitajte još Da li je Superkup bitniji od dobrog starta u Evrokupu?

U Top 10 našao doskorašnji plej Crvene zvezde, Amerikanac Džo Reglend. On ove sezone nastupa za prošlogodišnjeg evroligaša, Darušafaku.

Reglend je zauzeo deveto mesto uz napomenu da je igrajući za crveno-bele imao sezonu u kojoj je "pružao toplo-hladne partije".

Na prvom mestu liste "skorera" je Slovenac Klemen Prepelič, koji nastupa za Huventud, a iza njega nalaze se Amerikanci Frenk Gejns iz Virtus Bolonje Saše Đorđevića i Erik Mekolum iz UNIKS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading